Bugun...

"baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/19/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/19/36" İLE İLGİLİ HABERLER

PINARBAŞI, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönü..
PINARBAŞI"SEÇİM SONUÇLARI ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 28 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen 13'üncü Cumhur..
PINARBAŞI, KAZANAN NEVŞEHİR OLSUN
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28.Dönem..
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’tan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
PINARBAŞI, KORKUTMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Kurul..
BAŞKAN URGENÇ; GAZİ ORTAOKULUNDA TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARINA BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞI OLARAK MÜTEŞEKKİRİM. DEDİ.
Tes. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli Gazi Ortaokulunda eğitim çalışanlar..
Şehit Şahin Kaya'yı Şehadetinin 5. Yılında Rahmetle Anıyoruz.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK/KCK-PYD/YPG-IŞİD’li teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Gül..
Başkan İbaş'ın Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ..
BAŞKAN PARMAKSIZ'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk b..
BAŞKAN URGENÇ; TÜRK EĞİTİM-SEN BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİNİ BASIN VE KAMUOYU İLE PAYLAŞTI.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlar Kurulu Toplantısı, Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünde Başkomutanlık Meydan Muharebesinin ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI