Bugun...

"baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/26/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/26/38" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Koca’dan kundaklamaya tepki
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne ait aracın kundaklanm..
BTP Liderinden Vekil Kaya’ya geçmiş olsun dileği
BTP Lideri Hüseyin Baş CHP Trabzon vekili Ahmet Kaya’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Başkan Türker, "Bizi Bahçeli'ye sorun"
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla mesaj yayınladı. ..
Başkan Avcı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ge..
Başkan Ömer Ay’dan Nevşehir Belediye spora destek
Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da Play-Off maçları oynayacak Nevşehir Bel..
BAŞKAN URGENÇ; TARİHİ OLAYLAR YAŞANILAN DÖNEMİN ŞARTLARINA GÖRE DEĞERLENDİRİLİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Tarihi olaylar yaşanılan dönemin şartlarına göre değerlendirilir. A..
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
NEVŞEHİR SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİNDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Ertaş’ı ve yönetimini maka..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
NGC’den Vali Aktaş’a veda ziyareti
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valiliğine atanan İlha..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI