Bugun...

"baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/28/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/28/6" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
Başkan Türker’den Kapadokya’ya davet
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, periler diyarı Kapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistleri davet etti. ..
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI SAYIN AHMET MİSBAH DEMİRCAN NEVŞEHİR’DE
Nevşehir’de düzenlenecek olan toplantı, ziyaret ve incelemelere katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Baka..
BAŞKAN İBRAHİM SALAŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıy..
Başkan Aktürk'den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayr..
“Diriliş Destanımızın İlk Adımının 101. Yılı Kutlu Olsun”
19 Mayıs 1919 tarihi diriliş destanımızın 101 yıl önce Samsun’da atılan ilk adımıdır. Bu ilk adım, Anadolu coğrafyamızda..
Başkan İbaş'tan Maske Üreten Kadınlara Hediye
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, Kadın evinde maske üretimi yapan gönüllü kadınları ziyaret etti, ziyaret sonra..
TES İL BAŞKANI URGENÇ; 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK/MİLLİYETÇİLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç twitter hesabından Türkçülüğün kısa tarihini anlatan bir twit dizisi..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN YENİ EKONOMİK TEDBİRLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI