Bugun...

"baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/32/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/32/44" İLE İLGİLİ HABERLER

İş Adamı Ahmet Şahin, ''Örnek Proje Ödülünü'' Bakan Kirişçi'nin Elinden Aldı.
Gülşehir ilçesi İş Adamlarından Ahmet Şahin, ''Memleketine Dönüş Yapan Örnek Proje'' kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Pr..
Başkan Aktürk’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yay..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayra..
Başkan Adayı Sayın ve Yönetiminden Defterdar Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu "Meslekte Gönül Birliği Grubu" Başkan adayı Serbest Muh..
“Bayramınız Kemerli Olsun” Denetlemesi.
Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yöne..
Nevşehir İl Emniyet Müdürü Artunay’dan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti
Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin..
NEVÜ Öğrenci Konseyi’nden Rektör Aktekin’e Teşekkür Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Mevlüt Can, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fakülte ve MY..
Başkan Ekici; “Gönlümüz ve Dualarımız Seninle Hasan”
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, MasterChef Türkiye programının finalistlerinden olan Nevşehirli Şef ..
AK Parti'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ziyareti
AK Parti Gülşehir İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Kantarcı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan Gülşehir'de yayı..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI