Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/10/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/10/20/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir'de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekâtı`nın 102.inci yılı etkinlikleri kapsamında..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak'ta Birlik mesajı verecek.
Nevşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan Nevşehir Gazeteciler Cemiyet üyesi basın mensupları, Gazeteciler Cemiyeti'ni..
Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadı İçin Yürüyecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünce organize edilen Sarıkamış etkinliklerini anma ..
Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret
Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ü..
Gülşehir Kaymakamı Kayhan'dan Yeni Yıl Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Hasan KAYHAN yeni yıl münasebeti ile mesaj bir yayınladı.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencile..
Alay Komutanı Akça’dan, Başkan Karaaslan’a Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a veda zi..
Kıdemli Albay Ramazan Akçadan, Başkan İnce'ye Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanımız İsmet İnce’ye veda ziyaretin..
Nevşehir, Sosyal Yaşam Üniteleri İle Donanımlı Spor Kondisyon Merkezi’ne Kavuşacak.
Nevşehir Belediyesi , sosyal üniteleri ile adeta bir yaşam merkezine dönüştüreceği Spor Kondisyon Merkezi’ni 2017 yılınd..
Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü Kutlandı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü için Hacıbektaş İlçesi Cumhuriyet Meydanında tö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI