Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/14/reklam/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/14/reklam/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Başkan Karaaslan’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve beraberindeki teşkilat yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Baş..
Nevşehir’de Spora Can Suyu.
Nevşehir 1969 Spor Kulübü Futbol Okulu yarın başlıyor.
Başkan Fahri Yıldız Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. B..
Tüm Öğrencilere Başkan Yıldız'dan Karne Hediyesi
Ürgüp Belediyesi sinema salonunda Öğrenci Belgesini gösteren İlk orta ve Lise düzeyindeki tüm Öğrenciler Ayı Kardeşler 2..
Hollanda Nevşehir Federasyonu Yöneticileri, Başkan Ünver'i Ziyaret Etti
Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başka..
Kış Spor Okulları Sizlerle.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İl Spor Merkezleri Kış Dönemi Spor Eğitim Kurslarımızla bu sömestrde de sizlerle. ..
SİYER-İ NEBİ Yarışmalarına Başkan Ertaş'dan Ödül
Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de düzenlenen Efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl ilçesin..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarı ..
Gençlik ve Spor Kulübü Boksörleri İddialı
Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı, 22-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek Kulüplerarası Genç Erkekle..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI