Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/18/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/18/69/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları düzenlenecek.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı tarafından 2017 yılı Gençl..
Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü
Kastamonu il Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde İnebolu-Kastamonu arası (95 km 4 gün) ''Şerife Bacı ve Tüm Şehitle..
 Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekipleri İddialı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenece..
Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Başkan Karaaslan’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve beraberindeki teşkilat yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Baş..
Nevşehir’de Spora Can Suyu.
Nevşehir 1969 Spor Kulübü Futbol Okulu yarın başlıyor.
Başkan Fahri Yıldız Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. B..
Tüm Öğrencilere Başkan Yıldız'dan Karne Hediyesi
Ürgüp Belediyesi sinema salonunda Öğrenci Belgesini gösteren İlk orta ve Lise düzeyindeki tüm Öğrenciler Ayı Kardeşler 2..
Hollanda Nevşehir Federasyonu Yöneticileri, Başkan Ünver'i Ziyaret Etti
Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başka..
Kış Spor Okulları Sizlerle.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İl Spor Merkezleri Kış Dönemi Spor Eğitim Kurslarımızla bu sömestrde de sizlerle. ..
SİYER-İ NEBİ Yarışmalarına Başkan Ertaş'dan Ödül
Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de düzenlenen Efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl ilçesin..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI