Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/20/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/20/40/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA)'ndan, Ünlübay’a ziyaret.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay’ı makamında ziyaret ederek, yapacakları faaliy..
Gençlik ve Spor Kulübü, Halk oyunlarında  İl Birinciliğini Kazandı
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk oyunları yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gen..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Nevşehir'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Mecli..
Gençlik Merkezleri, Ürgüp Belediyesine ait Geçici Köpek Bakımevi’ni ziyaret etti.
“Her Şey Bir Hayvanı Sevmekle Başlar” Sözünden yola çıkan Koordinatör Gençlik Merkezi Nevşehir Gençlik Merkezi öncülüğü..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Şahin Nevşehir’e geliyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yarın Nevş..
Başkan Fahri Yıldız Sri Lanka Milli Günü Resepsiyonuna Katıldı
Sri Lanka'nın Bağımsızlığı'nın 69. yıl dönümü, Ankara'da verilen resepsiyonla kutlandı. Ürgüp'ü temsilen davet edilen Be..
İzmir’de servisler, TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena’da Atılacak
İzmir Voleybol Salonu bundan sonra TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena olarak anılacak.
NEVŞEHİR 1969 Gençlik ve Spor Kulübü'nden Ankara’ya Çıkarma
Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bayram Ekici, sporda altyapı çalışması ve özlem duyulan profesyonelliği yak..
SADED Başkanı Andı, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı, Nevşehir Belediye Başka..
Nevşehir’de Sporun Yanındayız.
Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Bayram Ekici ve Sportif Direktör Mesut Doğrutekin, AK Parti Nevşehir Milletv..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI