Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/26/reklam/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/26/reklam/59" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş, Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Dolaşmaz’ın oğlunun Sünnet Merasimine katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz’ın oğlunun Sü..
BAŞKAN ARI, BEŞİR DERNEĞİ AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI
Nevşehir’de Muharrem ayı nedeniyle Beşir Derneği tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı. Etkinliğe Nevşehir Belediye Ba..
TÜRSAB Kapadokya Başkan adayı Talip Aldemir oldu
Kapadokya turizminin önemli aktörlerinden niteliği ve donanımıyla fark oluşturan turizmci Talip Aldemir TÜRSAB Kapadokya..
BAŞKAN ARI’DAN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle, şehir merkezindeki tüm oku..
Rektör Bağlı’dan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eğitim Öğretim Yılının öğr..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, y..
Başkan Eren’den 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, öğretme..
SPOR TIRMANIŞ MİLLİ TAKIM KAMPI NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİ İLE NEVŞEHİR’DE
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampı Nevşehir Be..
Başkan Eren Kasaba Halkı ile Bayramlaştı
Gelen vatandaşlar ile bayramlaşan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ikramlarda bulunarak gelen misafirlerle birlikte soh..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramların, millet olma bilincinin en ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI