Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/33/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/33/57/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Açıkgöz 'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve..
Milletvekili Açıkgöz'den ''Miraç Kandili Kutlama Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ'' "Miraç Kandili Kutlama Mesajı" yayımladı. ..
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SPOR MÜSABAKALARI BAŞLADI.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları Gülşehir İlçe Milli Eğ..
YENİLİKÇİ GENÇLİK PLATFORMU GENÇLİK KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, Nevşehir’de bulunan ve yaşayan özellikle üniversiteli gençler için mini konser haz..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünive..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
Spor Tırmanış 1. Ayak Minikler, Küçükler ve Gençler Lider Tırmanış Şampiyonası
25-26 Mart 2017 (Cumartesi-Pazar) tarihleri arasında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda Spor Tırmanış ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI