Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/49/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/49/34/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencile..
Alay Komutanı Akça’dan, Başkan Karaaslan’a Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a veda zi..
Kıdemli Albay Ramazan Akçadan, Başkan İnce'ye Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanımız İsmet İnce’ye veda ziyaretin..
Nevşehir, Sosyal Yaşam Üniteleri İle Donanımlı Spor Kondisyon Merkezi’ne Kavuşacak.
Nevşehir Belediyesi , sosyal üniteleri ile adeta bir yaşam merkezine dönüştüreceği Spor Kondisyon Merkezi’ni 2017 yılınd..
Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü Kutlandı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü için Hacıbektaş İlçesi Cumhuriyet Meydanında tö..
Ünver, Milletvekilleriyle Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç İle Spor Yatırımlarını Görüştü
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay..
Gülşehir Gençlik Merkezinden Polisimin Yanındayım Ziyareti.
Gülşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gülşehir Gençlik Merkezinden anlamlı ziyaret.
Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı
Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp B..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI