Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/50/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/50/27/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Ünver, Milletvekilleriyle Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç İle Spor Yatırımlarını Görüştü
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay..
Gülşehir Gençlik Merkezinden Polisimin Yanındayım Ziyareti.
Gülşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gülşehir Gençlik Merkezinden anlamlı ziyaret.
Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı
Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp B..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYELERİ’NDEN ÜNVER’E ZİYARET
AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Abdurrahim Kırkgeçit ve Feyzullah Tecirli, Nevşehir Belediy..
 HAKAN’lar yuvaya döndü.
2. Amatör kümede namağlup şampiyon olan Gülşehir Belediye Spor 1.Amatör kümeye 2 bomba transferle sezona merhaba dedi. ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : “ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNDE GAZETECİLERİMİZİN PAYI BÜYÜK”
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, hain darb..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI