Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/72/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/72/2/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali İnci Sezer Becel'in '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı
'Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gi..
Başkan Çiftçi; Gülşehir'de, Kızılırmak Kenarı Rekreasyon Projesi Hayata Geçiyor.
Kızılırmak Rekreasyon ve ıslah projesini hayata geçirmek isteyen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, yeni projemiz i..
BAŞKAN İBAŞ YILIN SON NİKAHINI KIYDI
Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner ŞAHİN ile Sultan KAYA çiftine kıyıldı.
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Merhum Prof. Dr. Mehmet Köçer İçin Taziye Mesajı
Üniversitemizde Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde bu..
NEVŞEHİR ‘2021 AVRUPA SPOR KENTİ’ İLAN EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi’nin Avrupa Başkentleri ve Spor Şehirleri Federasyonu’na (ACES Europe) yaptığı adaylık başvurusu sonu..
Başkan Çiftçi, İşçisin Yüzünü Yine Güldürdü.
Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde %16 oranında zam taraflarca imza alt..
Aşı üreten Almanya’nın ilham kaynağı Atatürk’tür
BTP Lideri Hüseyin Baş,”Bugün Almanya’da üretilen bir Kovid-19 aşısında Atatürk'ün kurduğu Refik Saydam Hıfzıssıhha enst..
Başkan Ekici’den yerel esnafa destek kampanyası
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, başta salgın hastalık olmak üzere, yaşadığımız ekonomik krizden, geç..
BAŞKAN ARI OKULLARA ÇİÇEK GÖNDERİP ÖĞRETMENLERİN GÜNLERİNİ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü okullarına gönderdiği canlı içekler..
Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Öğr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI