Bugun...

"baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/8/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/s/keywords/baskan-akturk-den-19-mayis-ataturk-u-anma-genclik-ve-spor-bayrami-mesaji/8/47/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

MHP Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Ahde Vefa Ziyareti
Gülşehir ilçesinde görev yapmış geçmiş dönem belediye başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Ad..
Gülşehirli Metin Polat Nevşehir Spor'a Transfer oldu.
Nevşehir Belediye spor yaptığı trasferlerle kadrosunu yenilemeye devam ediyor.
Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici Öğretm..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mes..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 21 Ek..
Nevşehir’de ‘19 Eylül Gaziler Günü’ Anma Programı Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Mareşal’ rütbesi ile ‘Gazi’ unvanının verilişinin 102. yıldönü..
101. Yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Kutlandı
101. yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutland..
Ekici’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 30 Ağ..
Başkan Aktürk'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimi..
Rektör Aktekin’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI