Bugun...

"baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/34/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/34/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Bağlı’dan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eğitim Öğretim Yılının öğr..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, y..
Başkan Eren’den 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, öğretme..
Başkan Eren Kasaba Halkı ile Bayramlaştı
Gelen vatandaşlar ile bayramlaşan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ikramlarda bulunarak gelen misafirlerle birlikte soh..
Milletvekili Açıkgöz'den Kurban Bayramı Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecz. ..
Başkan Çiftçi'den Kurban Bayramı Mesajı.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; yardımlaşma, Birlik ve bera..
İlçe Başkanı Çiftçi'den Kurban Bayramı Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA AREFE GÜNÜ
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Kurban Bayramı Mesajı
Millet olmanın en temel unsurları; tarih ve gelecek tasavvurunun harmanlandığı ortak kültür değerleridir. Milletimizin ..
Ekici’den Kurban Bayramı mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici, Kurban Bayramı do..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI