Bugun...

"baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/43/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ari-dan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/43/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
NEVŞEHİR İL DEFTERDARI ORHAN TAŞ’TAN BAŞKAN PARMAKSIZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Teşekkür ..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
Başkan Karaaslan, Sud Ouest Gazetesi’ne röportaj verdi.
Fransa’nın Bordaoux eyaletinde bulunan Sud Ouest Gazetesi’nin Türkiye Temsilcisi, Gazeteci Stephanie Fontenoy, Uçhisar B..
Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
GİZLİGİDER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ebubekir GİZLİGİDER Berat Kan..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI