Bugun...

"baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/1/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/1/12/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/1/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/s/keywords/baskan-arisoy-a-1-tl-ve-ges-tepkisi/1/12/30" İLE İLGİLİ HABERLER

Meral Akşener'den Gülşehir'e Ziyaret.
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İç Anadolu'daki turuna Hacıbektaş-i veli türbesini ziyaret ederek başladı. ..
Vali Mehmet Ceylan Veda Ziyaretinde Bulundu.
22.05.2013 tarihinde Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan Sayın Mehmet CEYLAN, 01.06.2016 tarihinde Resmi Gazetede çık..
Genç Memur-Sen yönetiminden Milli Eğitim Müdürü Demir’e hayırlı olsun ziyareti
Genç Memur-Sen il başkanı Mustafa Hüseyin KESER ve başkan yardımcısı Taner ÖZDEMİR, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mura..
AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ’NDEN ZİYARET
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü başkanlığındaki Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Nevşehir..
ŞİİRLER ŞAİRLERLE BULUŞUYOR
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile NEVŞİYAD( Nevşehir Şair ve Yazarlar Derneği) işbirliğiyle 26.05.2016 Perşe..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
Tanrıver, “CHP'li Başkan Kendi Milletvekilleri ve Genel Başkanı Hakkında Suç Duyurusu'nda Bulunmuştur"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez'in Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hak..
Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
Gülşehir'in Alt Yapıdaki Temiz Su Sorunu Bitecek.
11.02.2016 tarihinde Gülşehir Belediyesi'nin kanalizasyon yapım bedelinin kredisi İller Bankası yönetim kurulunca onayla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI