Bugun...

"baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/21/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/21/6/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/21/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/21/6/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesinde ziyaretlerde bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçe Kaymakam Vekili Talat Tabur’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırl..
Gülşehir'de Parklar Onarılıyor
Gülşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri parkların onarımını yapıyor. Gülşehir de bulunan 20 adet parkta bakım onarım ve..
Gülşehir Turizm de Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Belediye başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden itibaren önemli adımlar attığı turizm konusunda tanıtım ve altyapı ..
Başkan Urgenç Master eğitimi yaptı
Nevşehir’in başarılı sendika başkanları arasında yerini alan ve eğitim camiasında bir hayli sevilen isim Tayfur Urgenç, ..
BAŞKAN ARI’NIN HAFTA SONU MESAİSİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu mesaisinde gündüz belediye çalışma alanlarında inceleme ve denetlemelerd..
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Müze Ziyaretinde Başkan Eren Hazır Bulundu
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Göreme açık hava Müzesinde incelemerd..
Gülşehir Turizm Derneği Kongre Gerçekleştirdi
Gülşehir’de turizmi geliştirmek için kurulan Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ilk kongresini ..
Kullanılmayan Çocuk Parkı Gülşehir, Gümüşyazı Köyü'ne Taşındı
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce kullanılması için daha önce Belediye tarafından kurulan çocuk parkı kullanılmadığı te..
BAŞKAN ARI ODA BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (NESOB) tarafından düzenle..
Başkan Eren’den 15 Temmuz mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI