Bugun...

"baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/25/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/25/40/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/25/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/s/keywords/baskan-ciftci-gulsehir-de/25/40/30" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir'de Uyuşturucu Operasyonu.
Gülşehir-Tuzköy mahallesinde; şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada; uyuşturucu maddesi ve içme düzeneği ele geçir..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
Gülşehir'de Telefon Hırsızı Tutuklandı.
Gülşehir ilçesinde iş yeri önünde meydana gelen telefon hırsızlığı ile alakalı gözaltına alınan şahıs tutuklandı...
PÜSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Ü..
Gülşehir Jandarması Sahipsiz Hayvanlarıı Besleme Etkinliğine Katıldı.
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp ve diğer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk alanları içerisinde bulunan ..
AVANOS ESNAF ODASI'NDAN BAŞKAN PINARBAŞI'YA PLAKET
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Meh..
Başkan İbaş’dan Zafer Bayramı Mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı’nın 99.yılında bir ..
Gülşehir'de Defineci Operasyonu!
Jandarma ekipleri Gülşehir ilçe sınırları içerisinde yaptığı çalışmada kaçak kazı yaptığı tesbit edilen 2 kişiyi teçhiza..
CHP HEYETİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Tic..
Gülşehir Mezarlığında Bayram Hazırlığı Tamam
Gülşehir ilçesinde mübarek kurban bayramı öncesinde hazırlıklar aralıksız sürüyor.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI