Bugun...

"baskan-ciftci/13/images/genel/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den ''1 Mayıs Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yay..
BAŞKAN URGENÇ; 1 MAYIS HAKSIZLIĞA KARŞI HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEKTİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutladı. 1 Mayıs haksızlığa karşı h..
Kardelen Koleji Öğrencileri Başkan Süslü’yü Ziyaret etti
Kardelen Koleji 3. Sınıf öğrencileri Yerel yönetimlerin iş ve işleyişleri hakkında bilgi almak için Uçhisar Belediye Baş..
BAŞKAN ARI’DAN NEVŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yerel seçimlerde elde ettiği başarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında..
Başkan Çiftçi, AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına Katıldı.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında A..
GTİ AŞ GENEL KURULU HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıkl..
Başkan Çiftçi'den Gece Mesaisi.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve beraberindeki Belediye meclis üyeleri ile birlikte Gülşehir Kum ocağı ve K..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nevşehir’de düzenlenen törenlerle kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü dolayısıyla Nevşehir’deki ilk tören Nevşehir Valiliği önünde gerçekleşti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI