Bugun...

"baskan-ciftci/21/iletisim/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
Başkan Karaaslan TGF üyelerini ağırladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi toplan..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
Başkan Fahri Yıldız'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldız ça..
Başkan Karaaslan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, 21 aylık görev s..
Başkan Ercan; En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi.
Türkiye genelinde Mahalli İdarelere Yönelik yayınlar yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ülke genelinde dü..
Ürgüp Belediye Başkan'ı Fahri Yıldız Toprak Tv'ye Konuk Oldu.
Toprak TV'de Çarşamba günleri saat 22.00'da yayınlanan "Tarım ve İnsan" adlı programın yapımcısı Hamiyet Şakar, Ürgüp'te..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI