Bugun...

"baskan-ciftci/21/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
Başkan Karaaslan TGF üyelerini ağırladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi toplan..
BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
Başkan Fahri Yıldız'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldız ça..
Başkan Karaaslan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, 21 aylık görev s..
Başkan Ercan; En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi.
Türkiye genelinde Mahalli İdarelere Yönelik yayınlar yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ülke genelinde dü..
Ürgüp Belediye Başkan'ı Fahri Yıldız Toprak Tv'ye Konuk Oldu.
Toprak TV'de Çarşamba günleri saat 22.00'da yayınlanan "Tarım ve İnsan" adlı programın yapımcısı Hamiyet Şakar, Ürgüp'te..
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ’DAN NEVŞEHİR’E TEBRİK VE TEŞEKKÜR BELGESİ
1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir genelinde haklı bir başarıya i..
AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI’NDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ, NEVŞEHİR’DE
AK Parti Teşkilat Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 1 Kasım seçimleri sonrasında AK Parti’ye..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI