Bugun...

"baskan-ciftci/6/iletisim/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
BAŞKAN İNCE’DEN HOŞGELDİN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir’e ata..
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEl, NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüks..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Nevşehir'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Mecli..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Şahin Nevşehir’e geliyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yarın Nevş..
Başkan Fahri Yıldız Sri Lanka Milli Günü Resepsiyonuna Katıldı
Sri Lanka'nın Bağımsızlığı'nın 69. yıl dönümü, Ankara'da verilen resepsiyonla kutlandı. Ürgüp'ü temsilen davet edilen Be..
SADED Başkanı Andı, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı, Nevşehir Belediye Başka..
Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Başkan Karaaslan’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve beraberindeki teşkilat yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Baş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI