Bugun...

"baskan-ciftci/6/images/genel/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ BENLİ’DEN MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’YE NEZAKET ZİYARETİ
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makam..
Şırnak-İdil’deki öğrencilerden, Başkan Karaaslan’a teşekkür ziyareti
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yazman Köyü Ortaokulu Müdürlü’ğünce, Uçhisar Belediyesi’ne gönderilen kitap..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
GİZLİGİDER’DEN GENEL SAĞLIK SİGORTA MÜJDESİ
2012 yılında yapılan düzenleme ile düşük gelir düzeyli vatandaşlar gelir testi yaptırdıktan sonra aylık genel sağlık sig..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
BAŞKAN İNCE’DEN HOŞGELDİN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir’e ata..
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEl, NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüks..
Nevşehir Milletvekillerinden DSİ Genel Müdürüne Ziyaret
Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider DSİ Genel Müdürü Murat ACU’yu makamında ziyaret e..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI