Bugun...

"baskan-ciftci/6/s/keywords/baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KAYSERİ’YE, YENİ BİR MESİRE ALANI KAZANDIRIYORUZ”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda yapılacak olan ..
NEVŞEHİR İL DEFTERDARI ORHAN TAŞ’TAN BAŞKAN PARMAKSIZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Teşekkür ..
Başkan Karaaslan, Sud Ouest Gazetesi’ne röportaj verdi.
Fransa’nın Bordaoux eyaletinde bulunan Sud Ouest Gazetesi’nin Türkiye Temsilcisi, Gazeteci Stephanie Fontenoy, Uçhisar B..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
Şırnak-İdil’deki öğrencilerden, Başkan Karaaslan’a teşekkür ziyareti
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yazman Köyü Ortaokulu Müdürlü’ğünce, Uçhisar Belediyesi’ne gönderilen kitap..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
BAŞKAN İNCE’DEN HOŞGELDİN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir’e ata..
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEl, NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüks..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI