Bugun...

"baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/22/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/22/42" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Yıldız Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Davet Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 27 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan Şehircilik ..
Gazeteci-Yazar Karazorlu, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti
‘Aldırma Gönül Aldırma’, ‘Bir Sürprizim Var’, ’Şakrak –Gizli Görev”, ‘Şakrak Faaliyet Kitabı’ ve’ Dut Ağacı’ gibi anı ve..
Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kültür&Turizm Müdüründen Kaymakam Baytok'a ziyaret
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yıldız ERASLAN Gülş..
Uğur'dan Kaymakam Maraşlı'ya Ziyaret.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki Ürgüp ilçe temsilcisi Hasan Fındıklı Ürgüp Kaymakamı..
Başkan Karaaslan, Atılım Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile buluştu.
Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Uçhisar Kent Meyda..
Başkan Ünver, Ak Parti İl ve Gençlik Kolları Toplantısına Katılarak, Kitabını İmzaladı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl ve Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına katılarak, g..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR'den Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu’na Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstikla..
Gülşehir Kaymakamı Baytok, Denetleme ve Ziyaretlerde Bulundu.
Gülşehir Kaymakam Vekili Muhammed Sait BAYTOK Kapadokya Havalimanı ve Tuzköy Jandarma Karakol Komutanlığına denetleme ve..
ÖZKAN ve Beraberindeki heyet,  Vali  AKTAŞ’ı Makamında Ziyaret Ettiler
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen çalışma hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Nevşehir'e ça..
Kayseri Basın Enformasyon İl Müdürü Uğurlu, Ünver'i Ziyaret Etti.
Kayseri Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI