Bugun...

"baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/50/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/50/41" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Okul servis şoförlerini okul önünde ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde sabah saatlerinde Mehmet Gülen İlkokulu ve Ortaokulu önü..
BAŞKAN ARI’DAN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle, şehir merkezindeki tüm oku..
Başkan Eren’den 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, öğretme..
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar Haydar Çankaya Okulu’nu ziyaret etti.
2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Nevşehir’de düzenlenen etkinliğe katılan Milli Eğitim Bakanı Prof..
GÜLŞEHİR SAVCI VE HÂKİMLERİNDEN İADE-İ ZİYARET
Gülşehir Cumhuriyet Savcısı Uğur İhtiyaroğlu ile beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a iade-i ziyarette bu..
CEMALETTİN SARAR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
Eskişehir Ticaret Odası’nın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarar Giyim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türki..
Başkan Eren Kasaba Halkı ile Bayramlaştı
Gelen vatandaşlar ile bayramlaşan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ikramlarda bulunarak gelen misafirlerle birlikte soh..
Başkan Çiftçi'den Kurban Bayramı Mesajı.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; yardımlaşma, Birlik ve bera..
NEVŞEHİR HEYETİNDEN NACİ AĞBAL’A ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti. ..
Başkan Urgenç Master eğitimi yaptı
Nevşehir’in başarılı sendika başkanları arasında yerini alan ve eğitim camiasında bir hayli sevilen isim Tayfur Urgenç, ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI