Bugun...

"baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/72/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/s/keywords/baskan-ibas-i-ziyaret-etti/72/71" İLE İLGİLİ HABERLER

SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ’ın eşleri Sayın Songül AKTAŞ Hanımefendi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne ba..
Rektör Kılıç'tan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fa..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
Gazeteciler Cemiyeti’nden Jandarma Komutanına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetimi İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça’yı ziyaret etti. ..
SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğününe bağlı çocuk evlerini z..
Mustafa Uğur Sendikacılıkta Rekora Koşuyor
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ekim ayı boyunda 133 okul ziy..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYELERİ’NDEN ÜNVER’E ZİYARET
AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Abdurrahim Kırkgeçit ve Feyzullah Tecirli, Nevşehir Belediy..
Vali AKTAŞ, Nevşehir Ziraat Odasını ziyaret etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir ziraat odası başkanı Hüseyin ALTINIŞIK makamında ziyaret etti.
GÖR-BİR’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nin (GÖRBİR) yönetici ve üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıve..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI