Bugun...

"baskan-ibas-in-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ibas-in-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/47/s/keywords/baskan-ibas-in-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-ibas-in-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/47/48" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
2 ŞUBAT DÜNYA SULAK ALANLAR GÜNÜ
Sulak Alanların Korunması Sözleşmesi olan Ramsar Sözleşmesi’nin imzaya açıldığı 2 Şubat günü “Dünya Sulak Alanlar Günü” ..
Hac Ön Kayıtları Çarşamba Günü Sona Eriyor.
Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için ön kayıtlar, 27.01.2016 Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor...
Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Söyleşi Ve Kitap İmza Günü
Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yazarlık ve Türk dili ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Akşam Yemeği'nde Buluştu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Protokol üyeleri'ninde davetl..
GİZLİGİDER’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ateş; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun.
Haber Gülşehir.com Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Samet Ateş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir m..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI