Bugun...

"baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/44/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/44/31" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Kuruluşunun 15. Yılını Kutluyor.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, milli iradeye bağımlı bir politikayı ülkenin tüm kurum ve kurumlarında tesis ed..
MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI 3 SEKTÖR İLE BAŞLADI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraklerinden MEYBEM Mesleki Yeterlilik..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı, Vali AKTAŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda..
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI YILDIZ, NEVŞEHİR’E GELİYOR
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir’de devam eden Demokrasi nöbetine katılmak üzere bugün Nevşe..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANIRVER’DEN SİYASİLERE VE STK’LARA MEYDANLARA İNİN ÇAĞRISI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de görev yapan Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Vakıf tems..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Furkan Kemal Arslan,..
KUR’ÂN, RAMAZAN VE ÇOCUK 17.06.2016 Cuma Hutbesi
17.06.2016 Türkiye geneli Camiilerde okunacak Cuma Hutbesi - KUR’ÂN, RAMAZAN VE ÇOCUK
CHP, Jandarma’nın 177’ inci kuruluş yıldönümü törenlerine katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir il ve merkez ilçe yöneticileri Jandarma teşkilatının 177’ inci kuruluş yıldönümü ..
Birlikte Satın Alma Toplantısının 4.sü Aksaray KHB Genel Sekreterliğinde Yapıldı
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin ev sahipliğini yaptığı “Birlikte Satın Alma” toplantısının 4.sü A..
Kapadokya Havalimanı 2016 Yılı Mayıs Ayı İstatistikleri Açıklandı.
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2016 yılı Mayıs Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Türkiye Geneli Havaliman..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI