Bugun...

"baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/46/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/s/keywords/baskan-ibas-turkiye-enerji-kentleri-birligi-toplantisina-katildi/46/55" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
NEHÜ ‘Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ Finallerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Spor Tırmanış Minikler, Küçükler, Gençler, Büyü..
Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir'i Temsil Edecek
Kardelen satranç takımı Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği satranç turnuvasında Nevşehir'i temsil etmeye hazır. ..
‘Yaslıada’  Seyircilerinden Tam Not Aldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassıada’da yaşadıkları son günlerini..
Gülşehir'de “Hz. Peygamber ve Ümmetin Birliği” konulu Program Düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN hocanın Kat..
Kardelen Eğitim Kurumları Geleneksel Çay Partisinde Köy Okullarına Anlamlı Destek
Kardelen Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Tarafından Düzenlenen Geleneksel Çay Partisi Lykia Lodge Otel’de dün gerçekl..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
İstatistik Bilgi Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile 2015 tarım ve..
Nevşehir İl Müftülüğü, Bayır Bucak Türkmenlerini Unutmadı
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi nin organizasyonu ile Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Gö..
Uluslararası Kapadokya Oryantiring Yarışları Göreme'de Başladı
Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2016 faaliyet programında yer alan Bisikletli Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak ve Türki..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI