Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-istiklal-marsinin-kabulu-mesaji/rss/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-istiklal-marsinin-kabulu-mesaji/rss/34" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
Rektör Aktekin’den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor B..
Rektör Aktekin’den Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs He..
Başkan İbaş'tan Maske Üreten Kadınlara Hediye
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, Kadın evinde maske üretimi yapan gönüllü kadınları ziyaret etti, ziyaret sonra..
PARMAKSIZ, 365 ODA/BORSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI İLE VİDEO KONFERANSA KATILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Baş..
PARMAKSIZ, 6-7 NİSAN TARİHLERİNDE AÇIKLANAN TEDBİRLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada;
PARMAKSIZ’DAN EKONOMİK TEDBİRLERE İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Covid-19’un ekonomik etki..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN YENİ EKONOMİK TEDBİRLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak..
Nevşehir Belediye Spordan Çanakkale Mesajı
Nevşehir Belediye spor kulüp Başkanı Esat Özaltın Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümü ve “18 Mart Şehitleri Anma Günü” ne..
Rektör Bağlı’dan Çanakkale Zaferi Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inc..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI