Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/20/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/20/50" İLE İLGİLİ HABERLER

Parmaksız;  8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınladı.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı; ..
Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
NTSO Başkanı Parmaksız’ın İzmir ve Kocaeli Ziyaretleri.
Geçtiğimiz hafta içerisinde yoğun bir gündem geçiren GTİAŞ ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif PARMAKSIZ, Gümrük ve T..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
Başkan Karaaslan TGF üyelerini ağırladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi toplan..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
PARMAKSIZ; TERÖRÜ LANETLİYORUZ!
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif PARMAKSIZ Ankara’da TSK’ ya ait servis araçlarının g..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI