Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/30/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/30/39" İLE İLGİLİ HABERLER

Kıdemli Albay Ramazan Akçadan, Başkan İnce'ye Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanımız İsmet İnce’ye veda ziyaretin..
Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı
Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp B..
NTSO Başkanı Parmaksız’dan, “KOBİ’LERE NEFES KREDİSİ” Açıklaması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi olan finansmana erişimde yaşanılan sıkı..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
Nevşehir Oda ve Borsaları Çevre ve Şehircilik Bakanı ÖZHASEKİ’yi makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı PARMAKSIZ ;“ Nevşehir sorunlarını anlatmak için yaklaşık 80 kişilik bir heyet i..
GİZLİGİDER’DEN 15 TEMMUZ SONRASI MİLLİ İRADE NÖBETİNE TEŞEKKÜR.
AK Parti Nevşehir Milletvekili sayın Ebubekir GİZLİGİDER 15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanlarda milli iradeye sahi..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANIRVER’DEN SİYASİLERE VE STK’LARA MEYDANLARA İNİN ÇAĞRISI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de görev yapan Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Vakıf tems..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Furkan Kemal Arslan,..
Türk Eğitim-Sen, Nevşehir Şubesi'nden 24. yıl Mesajı.
Türk Eğitim-Sen, Nevşehir Şubesi kuruluşunun 24 yılı münasebetiyle bir mesajı yayınladı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI