Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/40/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/40/10" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
BAŞKAN URGENÇ; TARİHİ OLAYLAR YAŞANILAN DÖNEMİN ŞARTLARINA GÖRE DEĞERLENDİRİLİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Tarihi olaylar yaşanılan dönemin şartlarına göre değerlendirilir. A..
Başkan Türker’den Kapadokya’ya davet
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, periler diyarı Kapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistleri davet etti. ..
BAŞKAN İBRAHİM SALAŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıy..
Başkan Aktürk'den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayr..
Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
Rektör Aktekin’den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor B..
Rektör Aktekin’den Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs He..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI