Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/57/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-regaip-kandili-mesaji/57/24" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR İL DEFTERDARI ORHAN TAŞ’TAN BAŞKAN PARMAKSIZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Teşekkür ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
Başkan Karaaslan, Sud Ouest Gazetesi’ne röportaj verdi.
Fransa’nın Bordaoux eyaletinde bulunan Sud Ouest Gazetesi’nin Türkiye Temsilcisi, Gazeteci Stephanie Fontenoy, Uçhisar B..
NEVŞEHİR DEFTERDARI ORHAN TAŞ’DAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Nevşehir Defterdarı Orhan TAŞ ve beraberinde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN ile Gelir Müdürü V. Eşref ..
Berat Kandili’niz Mübarek Olsun
10 Mayıs Çarşamba’yı Perşembe’ ye bağlayan gece, her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret, manevi..
GİZLİGİDER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ebubekir GİZLİGİDER Berat Kan..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
Şırnak-İdil’deki öğrencilerden, Başkan Karaaslan’a teşekkür ziyareti
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yazman Köyü Ortaokulu Müdürlü’ğünce, Uçhisar Belediyesi’ne gönderilen kitap..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI