Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/12/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/12/1" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü Kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, ''3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'' dolayısıyla kutlama mes..
2015 Üretim Yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analiz Desteği Müracaat Süresi Uzatıldı. DUYURU
Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olan çiftçilere 2015 üretim yılı için Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi yapılması..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Gözyaşlarıyla Ebediyete Uğurlandı
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Derinkuyuda Göz yaşlarının sel olup aktığı bir tören ile Son Yolculuğuna Uğurlandı...
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı ACER'den Taziye Mesajı.
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Şerafettin ACER, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiğ..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Taziye mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışma..
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Derinkuyuda Son Yolculuğuna Uğurlanacak.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Şehit olan Derinkuyulu Asts..
Başkan Ekici; Şehidimize ALLAH´tan Rahmet Diliyorum.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yön..
İl Başkanı Kaya'dan, Başbuğ Türkeş'in Vefatı'nın 19. Yılı Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatı'nın 19. yılı münasebeti ile ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI