Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/14/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/14/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Ürgüp Pazar yeri Cumartesi Pazarı için hazırlandı.
Pazarlarda giyim, oyuncak gibi zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışına izin verilmeyecek.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN YENİ EKONOMİK TEDBİRLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak..
NEVŞEHİR VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI
GÜNDEM : Coronavirüs için alınacak önlemler,
Nevşehir Belediye Spordan Çanakkale Mesajı
Nevşehir Belediye spor kulüp Başkanı Esat Özaltın Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümü ve “18 Mart Şehitleri Anma Günü” ne..
Rektör Bağlı’dan Çanakkale Zaferi Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inc..
Ekici’den Çanakkale Zaferi mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 18 Ma..
İYİ PARTİ HEYETİNDEN BAŞKAN İBAŞ’a ZİYARET
İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı gökçen Aker ve İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Avanos Belediye Başkanı Celal ..
METEOROLOJİNİN KAR UYARISI İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI
Nevşehir Belediyesi, şehirde etkili olması beklenen kar yağışı ile oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm tedbirlerini al..
HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ MANİSA İŞ DÜNYASI İLE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. A..
Depremzedeler için yardım gecesi düzenlenecek
Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği ve Aydede Restaurant işbirliğinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası mağdur va..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI