Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/15/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/15/54" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Fidan'dan Şehit Semih Turgut'un Annesine Ziyaret
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gülşehirli şehit Semih Turgut'un annesine ziyaret gerçekleştirdi.
Rektör Aktekin’den ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
Kadim kültürümüzde ve inanç sistemimizde insana ve özel olarak da kadına yönelik değerler paradigması oldukça güçlüdür. ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir ..
NEVÜ Okçuluk Kulübü Yozgat’ta Tarih İçin Ok Uçurdu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Okçuluk Kulübü, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Türkiye Geleneksel Türk Okçul..
2024 Yılı Ölçü Aletleri Periyodik Muayene Başvuruları için Bugün (29 Şubat) Son Gün!..
Nevşehir Ticaret ve sanayi odasından yapılan açıklamaya göre; 2024 Yılı Ölçü Aletleri Periyodik Muayene Başvuruları için..
Çiftçi, Tuzköy Mahallemizi de doğalgaz kavuşturacağız”
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Tuzköy Mahallesi’nde devam ede..
Uçhisar Belediye Başkan Adayı Süslü’den nezaket ziyaretleri
Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü sırasıyla MHP, YRP, İyi Parti ve BTP Uçhisar Belediye Başkan adayları..
Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Berat Kandili Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi, Berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı...
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Berat Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların son kandili olarak idrak ettiğimiz Berat Kandili; Ramazan Ayı’nın manevi ikliminin de hissedildiği mü..
Ekici’den Başkan Süslü’ye ziyaret
NGC Başkanı Ekici, Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’yü ziyaret etti.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI