Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/21/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/21/36" İLE İLGİLİ HABERLER

NGC Başkanı Ekici’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,..
754 Konut  İçin Kura Çekimi 11 Mart Cuma Günü Yapılacak.
Nevşehir Belediyesi’nin projelendirerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği Nevşehir Kal..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
 Şehit Ateşi Hacıbektaş'a Düştü!! SON DAKİKA... SON DAKİKA
Şırnak İline bağlı idil ilçesi'nde Teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan Astsubay Mehmet Uygun Şehit Oldu...
Hac Kuraları Çekildi…
Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının ayla..
 Nevşehir İl Başkanlığına İlhan KAYA Atandı. Basın Açıklaması :
29 Şubat 2016 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Teşkilatı kurucu meclis başkanlı..
NTSO Başkanı Parmaksız’ın İzmir ve Kocaeli Ziyaretleri.
Geçtiğimiz hafta içerisinde yoğun bir gündem geçiren GTİAŞ ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif PARMAKSIZ, Gümrük ve T..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
Başkan Karaaslan TGF üyelerini ağırladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi toplan..
Ürgüp, Dağıstanlı Sokak Düzenlemesi İçin Anket Yapıldı
Ürgüp İlçesi şehir merkezinde bulunan Dağıstanlı Sokağın yeniden düzenlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından anket..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI