Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/27/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/27/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
BAŞKAN İNCE’DEN HOŞGELDİN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir’e ata..
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEYLAN´IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102´inci yıl dönümün..
GİZLİGİDER'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkal..
 Kaymakam TEKİN'nden Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
Kaymakam Çağlar TEKİN, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEl, NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüks..
PARMAKSIZ TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN YUVARLAK MASA TOPLANTISINA KATILDI
Türkiye-Özbekistan Yuvarlak Masa Toplantısı, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov ve beraberindeki heyetin katıl..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI