Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/60/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/60/73" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ..
Vali İnci Sezer Becel’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı:
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın ..
 El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 asker şehit oldu..
Şanlıurfa ili Akçakale hudut hattında, 8 Ocak 2022 tarihinde, teröristlerce döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlama..
Bakkallar Odası Başkan adayı Ulu’dan NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı Ahmet Ulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gaz..
Vali İnci Sezer Becel’den Yeni Yıl Mesajı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla Nevşehirli hem..
Konya Ereğli Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri NEVÜ’de
Konya Ereğli Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. y..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in "10 Kasım Atatürk’ü Anma"Mesajı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya çapında kabul gören askeri, siyasi ve toplumsal liderlik dehasının yanı sıra; bilime, ..
Vali İnci Sezer Becel’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan ve dünya tarihine damga vurmuş olan Ga..
EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 30 KASIM
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2021 yılı ikinci taksiti son ödeme günü ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI