Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/71/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/71/1" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO Başkanı Parmaksız; Ankara Patlaması, Nedeniyle Taziye Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız; Ankara Kızılay da meydana gelen patlamada..
Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'den, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutla..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
 İl Başkanı KAYA; Taziye Mesajı Yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA; Ankara'da terör saldırısın'da hayatını kaybedenlere Allah'ta..
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız'dan Mesleki Yeterlilik Hakkında Bilgilendirme.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Mesleki Yeterlilik Hakkında Açıklamalarda bulund..
Tanrıver; “Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Hırsını Milletin İmanıyla Bütünleştiren Şairdir”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 95.yılı ve Milli Şairimiz Mehmet..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
Parmaksız;  8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınladı.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı; ..
Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
MHP Nevşehir İl Başkanı Kaya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı‏
MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI