Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/74/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/74/57" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO Başkanı Parmaksız’dan, “KOBİ’LERE NEFES KREDİSİ” Açıklaması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi olan finansmana erişimde yaşanılan sıkı..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
Ünver: “ Sevgili Peygamberimiz, Tüm İnsanlık İçin Bir Rahmettir”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli d..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
Kuşlar'ın Aç Kalmasını Önlemek Amacıyla Yemliklere Yem Bırakıldı.
Nevşehir ’de dün öğleden sonra başlayan kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kanatlı hayvanlar için, yemliklere Nevşehir B..
Nevşehir Oda ve Borsaları Çevre ve Şehircilik Bakanı ÖZHASEKİ’yi makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı PARMAKSIZ ;“ Nevşehir sorunlarını anlatmak için yaklaşık 80 kişilik bir heyet i..
Çocuğuyla eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor
Nevşehir´de 15 yaşında evlendiği için açılan kamu davası sonucunda eşi cezaevine giren bir çocuk annesi Saadet Yavuz, ye..
2017 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonu ile Nevşehir ilimizden Suudi Arabistan’a umreye gitmek üzere kayıtla..
Müzebüs Eskişehirli öğrencilerle buluşacak!
Rahmi M. Koç Müzesi’nin Gezici Müze Projesi “Müzebüs” Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere ulaşmak için 14.Kez Yollarda..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI