Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/74/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehit-uzman-cavus-sahin-kaya-icin-taziye-mesaji/74/67" İLE İLGİLİ HABERLER

Tanrıver, “CHP'li Başkan Kendi Milletvekilleri ve Genel Başkanı Hakkında Suç Duyurusu'nda Bulunmuştur"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez'in Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hak..
Turkcell 4.5G şebekesi 81 ilde birden hazır
Turkcell, dünyanın en hızlı 4.5G şebekesini kurmak için eksi 30 dereceye varan hava koşullarında toplam 1,2 milyon saat ..
Kardelen Eğitim Kurumları Aksaray da İlimizi Temsil Edecek
Okul sporları satranç turnuvalarında başarılı olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazanan Kardelenli öğrenciler T..
Parmaksız'dan, Yenilenebilir Enerji Destekleri Açıklaması.
Günümüzün önemli gündem maddeleri arasında yer alan yenilenebilir enerjiye olan ilginin giderek arttığına dikkat çeken N..
Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için, 1982 yılında Dü..
Çanakkale Savaşları ve Mustafa Kemal Atatürk
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez “Atatürk’e inanmanın ve güvenmenin ulusumuz için en büyük ödülü, bağımsız yurt topr..
Eldivan Teşekkür Etti.
Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi genel sekreterliğine vekaleten atanmasının ardından bir Teşe..
Kadın Basketçilerden Teröre Türk Bayraklı Tepki
Kadın basketçiler maç öncesi Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınamak için Türk Bayrağı açtı. ..
Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI