Bugun...

"baskan-parmaksiz-dan-sehitlerimiz-icin-taziye-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-dan-sehitlerimiz-icin-taziye-mesaji/64" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret
Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ü..
Gülşehir Kaymakamı Kayhan'dan Yeni Yıl Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Hasan KAYHAN yeni yıl münasebeti ile mesaj bir yayınladı.
Ahiler Kalkınma Ajansından Beyler Konağının Restorasyonu İçin Teknik Destek…
Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek programı kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Nevşehir Kale E..
Alay Komutanı Akça’dan, Başkan Karaaslan’a Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a veda zi..
Kıdemli Albay Ramazan Akçadan, Başkan İnce'ye Veda Ziyareti
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanımız İsmet İnce’ye veda ziyaretin..
23 Nisan Anaokulu Öğrencilerinden İl Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti.
23 Nisan Anaokulu Müdürü Arife YILDIRIM ve Öğrencileri İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’a taziye ziyaretinde bulundula..
Nevşehir Belediyesi’nden Şehitler İçin Yemek
Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği ha..
Avanos Belediyesi, Yiyecek Sıkıntısı Çeken Hayvanlar için Yiyecek Bıraktı.
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kışın soğukta yiyecek bulmakta zorlanan, Kızılırmak içi..
Nevşehir'de Şehitler İçin Eller ve Diller Duada Birleşti.
Nevşehir İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kurşunlu Camii’nde sabah namazında şehitlerimiz için düzenlenen h..
Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı
Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp B..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI