Bugun...

"baskan-parmaksiz-in-12-mart-istiklal-marsi-nin-kabulu-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-in-12-mart-istiklal-marsi-nin-kabulu-mesaji/19/s/keywords/baskan-parmaksiz-in-12-mart-istiklal-marsi-nin-kabulu-mesaji/s/keywords/baskan-parmaksiz-in-12-mart-istiklal-marsi-nin-kabulu-mesaji/19/36" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Mehmet CEYLAN'dan Veda Mesajı
30/06/2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Kararname ile Tekirdağ Valiliğine atanan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Veda Mesa..
Meral Akşener'den Gülşehir'e Ziyaret.
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İç Anadolu'daki turuna Hacıbektaş-i veli türbesini ziyaret ederek başladı. ..
İSTİKLAL MARŞI HASSASİYETİNE MİLLİ FORMA HEDİYESİ
Niğde'de yağmur altında tek başına İstiklal Marşı okuyarak sosyal medyada yankı uyandıran ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi..
Genç Memur-Sen yönetiminden Milli Eğitim Müdürü Demir’e hayırlı olsun ziyareti
Genç Memur-Sen il başkanı Mustafa Hüseyin KESER ve başkan yardımcısı Taner ÖZDEMİR, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mura..
AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ’NDEN ZİYARET
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü başkanlığındaki Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Nevşehir..
ŞİİRLER ŞAİRLERLE BULUŞUYOR
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile NEVŞİYAD( Nevşehir Şair ve Yazarlar Derneği) işbirliğiyle 26.05.2016 Perşe..
UĞUR'DAN BÖLGE BİRİNCİSİNE KİTAP ÖDÜLÜ
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında İç Anadolu Bölge ..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, :  “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Bayraklaştığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlad..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI