Bugun...

"baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/12/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/12/22" İLE İLGİLİ HABERLER

Koca : ‘Atatürk’ün Samsun’a çıkması milletimizin kaderimizi değiştirdi’
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çık..
UĞUR'DAN BÖLGE BİRİNCİSİNE KİTAP ÖDÜLÜ
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında İç Anadolu Bölge ..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla me..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, :  “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Bayraklaştığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlad..
Forum Kapadokya’da ‘Bizden Size Kitap’ Etkinliği Yapılacak.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile Forum Kapadokya yönetimi işbirliğiyle Form Kapadokya’da ‘Bizden Size Kitap’ etki..
Kızılderili Tamtamları Forum Kapadokya’da Çalıyor
Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, düzenlediği etkinliklerle minik ziyaretçilerine ve aile..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDA EN GÜZEL ŞARKILAR ANNELER İÇİN
Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Çocuk Korosu, en güzel şarkıları anneler için seslendirdiler. Mayıs ayını..
Anneler ve Çocukları En Güzel Pasta için Yarıştı
Anneler Günü’nü çok özel bir yarışmayla kutlayan Forum Kapadokya’da anneler ve çocuklar, takım halinde en güzel pastayı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI