Bugun...

"baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/18/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/18/75" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali İnci Sezer Becel’in Kurban Bayramı Mesajı
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel..
Başkan İbaş'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali İnci Sezer Becel’in Anneler Günü Mesajı
Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir meta ile ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Tarifi imkânsız ..
URGENÇ; YAŞASIN 1 MAYIS! EMEĞİN, EMEKÇİNİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. 1
Başkan Çiftçi'den Esnaf'a 1000 TL Müjdesi.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan ''Koronavirüs Tedbirleri kapsamında k..
Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Taziye Mesajı
Nevşehir Belediyespor Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın Kocaeli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ha..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde akşam saatleri..
Ekici’den taziye mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer içi..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlı..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI