Bugun...

"baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/44/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/s/keywords/baskan-savran-in-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji/44/66" İLE İLGİLİ HABERLER

Gizligider, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, yayımladığı mesajla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazetec..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BASIN BAYRAMI VE GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini s..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçe..
Başkan Yıldız Basınla kahvaltıda bir araya geldi
Nevşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Ürgüp Belediyesi tarafından d..
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı KARAMAN ve beraberindeki heyet Başkan ÖRDÜ' yü makamında ziyaret etti.
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin KARAMAN ve beraberindeki heyet Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları B..
NEVŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ
Nevşehirspor Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevş..
Bayram Ekici’den teşekkür mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine de..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KAYSERİ’YE, YENİ BİR MESİRE ALANI KAZANDIRIYORUZ”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda yapılacak olan ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI